torsdag 23 augusti 2007

Åtrå VS. Kärlek

Åtrå kan man känna för i stort sett vem som helst, då spelar det ju egentligen ingen roll hur han/hon är som person. Det är ju inte som att ni vill gifta er och skaffa barn bara för att en kille ser ut att vara skitbra i sängen?

Kärlek är annorlunda. Självklart känner man åtrå för en person man är kär i, men man letar inte längre bara efter en kropp. Kärlek är när man vill ha både psykisk och fysisk/sexuell närhet. Att kunna prata med en person är underskattat. Att se en människa som en jämlike på en intelektuell nivå, samtidigt som du känner åtrå för en person.

Låt det bara hända. I det ögonblick du slutar leta efter ett förhållande och börjar känna efter istället kommer du bli lycklig. En person som är lycklig får en dragningskraft som aldrig misslyckas. Men ett varningstecken bör utlåtas. Sitt inte hemma! Gå ut och rör på dig bland folk så du blir synlig för dem. Att sitta hemma är som att inte finnas, visst på nätet och telefon finns du men det är inte samma sak. Att kunna se en människa i ögonen eller "tala" kroppsspråk med någon säger mycket mer än tomma ord på internet. Det må låta som en kliché men internet är oftast inte en plats där en kärlek som mår bra utvecklas. Man skall helst ses i verkligheten. IRL - där skapas möjligheter till en sann kontakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar